• Bine ati venit!

    Oferim solutii complete la cerintele si nevoile clientilor nostri in confectionarea de porti, garduri, Automatizari. Tel 0741.42.55.39Domeniul Public » IMPREJMUIRI PUBLICE


GENERALITATI

Sistemele de imprejmuire formate din stalpi metalici si plase metalice, pot fi instalate independent pentru o delimitare perimetrala sau pot intra in completarea unor garduri sau ziduri, deja existente.DESCRIERE CONSTRUCTIVA

Datorita structurii simple si functionale, acestea pot fi montate facil, chiar si de personal nespecializat, pentru realizarea imprejmuirilor de tip industrial, comunitar, civil, sportiv, militar, de agrement, etc. Sunt recomandate pentru orice forma peisagistica, chiar si in cazul terenurilor accidentate, cu pante abrupte sau alunecoase.


Realizarea imprejmuirii poate fi efectuata de la A-Z conform solicitarilor specifice cum ar fi: proiectare, trasare, realizarea terasamentelor, armarea, turnarea si cofrarea betoanelor de egalizare si/sau armate necesare specificului lucrarii.


ACUM SUPEROFERTA !!! Porti Metalice / Imprejmuiri»

Porti Metalice

Executam Porti si Garduri la preturi accesibile din FIER FORJAT. NU ai poarta ? Nici gard ? Noi il putem executa, dar aceasta depinde de tine. Contacteaza-ne si vom alege solutia cea mai buna.

Putem automatiza orice tip de poarta »

Automatizari Porti

Avantajul se afla chiar in mana dvs. deschideti poarta de la intrare sau usa garajului din masina dumneavoastra puteti ramane in masina chiar daca este intuneric, ploua, este frig sau ninge.