• Bine ati venit!

    Oferim solutii complete la cerintele si nevoile clientilor nostri in confectionarea de porti, garduri, Automatizari. Tel 0741.42.55.39Domeniul Industrial » PORTI AUTOPORTANTE


GENERALITATI

Portile autoportante permit deschiderea portilor astfel incat acestea sa nu atinga solul. In acest fel nu vor mai fi probleme cu gheata, pamantul adunat pe sina portii, etc. Sistemul de culisare pentru porti autoportante este ideal pentru a evita foarte multe probleme de intretinere a acestora. Acest tip de porti are un standard inalt de siguranta, fiind complet premontate.
DESCRIERE CONSTRUCTIVA

Lucrarile de fundatie sunt reduse, fara sine de culisare pe pardoseala, fara disfunctionalitati din cauza ghetii, zapezii sau murdariei colmatate. Deschiderea utila pentru porti in consola poate sa fie intre 3 si 15 m iar automatizarile aferente ar fi intre 300 kg si 2200 kg.


O automatizare poarta suspendata, automatizare poarta autoportanta, automatizare poarta in consola, poate fi prezenta oriunde aproape de noi, facand viata noastra mai usoara, simplificandu-ne actiunile. Tot ceea ce va ramane de facut este sa apasati un buton pe o telecomanda. Automatizari porti suspendate, automatizari porti autoportante, automatizari porti in consola, impreuna cu un montaj profesionist va vor ajuta sa va deschideti portile suspendate, portile autoportante, intr-un mod usor si sigur, fara nici un efort suplimentar.


ACUM SUPEROFERTA !!! Porti Metalice / Imprejmuiri»

Porti Metalice

Executam Porti si Garduri la preturi accesibile din FIER FORJAT. NU ai poarta ? Nici gard ? Noi il putem executa, dar aceasta depinde de tine. Contacteaza-ne si vom alege solutia cea mai buna.

Putem automatiza orice tip de poarta »

Automatizari Porti

Avantajul se afla chiar in mana dvs. deschideti poarta de la intrare sau usa garajului din masina dumneavoastra puteti ramane in masina chiar daca este intuneric, ploua, este frig sau ninge.