• Bine ati venit!

    Oferim solutii complete la cerintele si nevoile clientilor nostri in confectionarea de porti, garduri, Automatizari. Tel 0741.42.55.39


Domeniul Rezidential » PORTI BATANTE


GENERALITATI

Ideale pentru situatiile in care deschiderile sunt limitate, miscarea acestora facandu-se prin intermediul unor balamale clasice sau profesionale, pregatirea pentru automatizarea acestora facandu-se inca din stadiul de proiect.DESCRIERE CONSTRUCTIVA

Suspendarea portilor se poate face cu ajutorul balamalelor clasice sau a celor cu rulmenti radiali axiali cu role;
Incorporarea unei porti pietonale in interiorul uneia dintre aripi;
Lungimea maxima a unei aripi este de 5m iar inaltimea de 3m si pot fi automatizare corespunzator cu actionarea la telecomanda sau cu ajutorul sistemului de control acces personalizat.Automatizari porti batante impreuna cu un montaj profesionist va vor ajuta sa va deschideti portile batante intr-un mod usor si sigur, fara nici un efort suplimentar conducand la activitati zilnice mai simple si mai confortabile. Pentru un confort mai bun si pentru ca esti satul sa te tot dai jos din masina ca sa deschizi poarta batanta, pentru a intra cu masina in curte, institutie sau garaj, pe orice anotimp, firma noastra va propune achizitionarea unui sistem automat de deschidere poarta batanta, sau a unei usi de garaj complet automatizata pentru a va satisface exigentele dumneavoastra.


ACUM SUPEROFERTA !!! Porti Metalice / Imprejmuiri»

Porti Metalice

Executam Porti si Garduri la preturi accesibile din FIER FORJAT. NU ai poarta ? Nici gard ? Noi il putem executa, dar aceasta depinde de tine. Contacteaza-ne si vom alege solutia cea mai buna.

Putem automatiza orice tip de poarta »

Automatizari Porti

Avantajul se afla chiar in mana dvs. deschideti poarta de la intrare sau usa garajului din masina dumneavoastra puteti ramane in masina chiar daca este intuneric, ploua, este frig sau ninge.