• Bine ati venit!

    Oferim solutii complete la cerintele si nevoile clientilor nostri in confectionarea de porti, garduri, Automatizari. Tel 0741.42.55.39


Domeniul Rezidential » PORTI CULISANTE


GENERALITATI

Culiseaza pe o sina metalica pe profil rotund fie aplicata pe terasament existent, fie cu posibilitatea ingroparii acesteia astfel incat partea superioara a sinei sa fie cat mai redusa.
DESCRIERE CONSTRUCTIVA

Poarta poate fi realizata din profile rectangulare sau fier forjat; lungimea maxima este de 15m si inaltimea de 3m, si pot fi automatizate corespunzator cu actionarea fie la telecomanda, fie printr-un sistem de control acces personalizat.Automatizari porti glisante impreuna cu un montaj profesionist va vor ajuta sa va deschideti portile culisante intr-un mod usor si sigur, fara nici un efort suplimentar conducand la activitati zilnice mai simple si mai confortabile. Pentru un confort mai bun si pentru ca esti satul sa te tot dai jos din masina ca sa deschizi poarta glisanta, poarta culisanta, pentru a intra cu masina in curte, institutie sau garaj, pe orice anotimp, firma noastra va propune achizitionarea unui sistem automat de deschidere poarta glisanta pentru a va satisface exigentele dumneavoastra.


ACUM SUPEROFERTA !!! Porti Metalice / Imprejmuiri»

Porti Metalice

Executam Porti si Garduri la preturi accesibile din FIER FORJAT. NU ai poarta ? Nici gard ? Noi il putem executa, dar aceasta depinde de tine. Contacteaza-ne si vom alege solutia cea mai buna.

Putem automatiza orice tip de poarta »

Automatizari Porti

Avantajul se afla chiar in mana dvs. deschideti poarta de la intrare sau usa garajului din masina dumneavoastra puteti ramane in masina chiar daca este intuneric, ploua, este frig sau ninge.