• Bine ati venit!

    Oferim solutii complete la cerintele si nevoile clientilor nostri in confectionarea de porti, garduri, Automatizari. Tel 0724128394


Domeniul Industrial » PORTI si GARDURI


POARTA BATANTA

Suspendarea portilor batante se face in doua moduri: suspendare cu ajutorul balamalelor normale executate prin strujire din bara de otel; suspendare cu ajutorul balamalelor cu rulmenti radiali axiali cu role. Portile batante cu doua aripi se pot fabrica pana la o lungime de 5m/aripa si o inaltime de 2 - 2.5m.

Mai mult »POARTA CULISANTA

Portile culisante sunt actionate pe o sina metalica cu profil rotund aplicata pe un terasament existent sau ingropate pentru ca partea superioara a sinei sa fie redusa.

Mai mult »


POARTA AUTOPORTANTA

Sistemele de porti autoportante / porti in consola sunt solutii noi pentru portile culisante, fara sina aplicata sau incastrata in paviment. Poarta este sustinuta de o sina, in interiorul careia se afla doua carucioare cu role. Poarta se sudeaza de sina, iar carucioarele cu role sunt prinse intr-un bloc de beton.

Mai mult »IMPREJMUIRI INDUSTRIALE

Sistemele de imprejmuire formate din stalpi metalici si plase metalice, pot fi instalate independent pentru o delimitare perimetrala sau pot intra in completarea unor garduri sau ziduri, deja existente.

Mai mult »

ACCESORII PORTI INDUSTRIALE

- acceosrii porti batante;

- acceosrii porti culisante;

- acceosrii porti autoportante;

Mai mult »ACUM SUPEROFERTA !!! Porti Metalice / Imprejmuiri»

Porti Metalice

Executam Porti si Garduri la preturi accesibile din FIER FORJAT. NU ai poarta ? Nici gard ? Noi il putem executa, dar aceasta depinde de tine. Contacteaza-ne si vom alege solutia cea mai buna.

Putem automatiza orice tip de poarta »

Automatizari Porti

Avantajul se afla chiar in mana dvs. deschideti poarta de la intrare sau usa garajului din masina dumneavoastra puteti ramane in masina chiar daca este intuneric, ploua, este frig sau ninge.