• Bine ati venit!

    Oferim solutii complete la cerintele si nevoile clientilor nostri in confectionarea de porti, garduri, Automatizari. Tel 0724128394


Domeniul Public » PORTI METALICE, GARDURI METALICE


POARTA BATANTA

Suspendarea portilor batante se face in doua moduri: suspendare cu ajutorul balamalelor normale executate prin strujire din bara de otel; suspendare cu ajutorul balamalelor cu rulmenti radiali axiali cu role. Portile batante cu doua aripi se pot fabrica pana la o lungime de 5m/aripa si o inaltime de 2 - 2.5m.

Mai mult »POARTA CULISANTA

Portile culisante sunt actionate pe o sina metalica cu profil rotund aplicata pe un terasament existent sau ingropate pentru ca partea superioara a sinei sa fie redusa.

Mai mult »


POARTA AUTOPORTANTA

Sistemele de porti autoportante / porti in consola sunt solutii noi pentru portile culisante, fara sina aplicata sau incastrata in paviment. Poarta este sustinuta de o sina, in interiorul careia se afla doua carucioare cu role. Poarta se sudeaza de sina, iar carucioarele cu role sunt prinse intr-un bloc de beton.

Mai mult »IMPREJMUIRI PUBLICE

Sistemele de imprejmuire formate din stalpi metalici si plase metalice, pot fi instalate independent pentru o delimitare perimetrala sau pot intra in completarea unor garduri sau ziduri, deja existente.

Mai mult »

ACCESORII PORTI PUBLICE

- acceosrii porti batante;

- acceosrii porti culisante;

- acceosrii porti autoportante;

Mai mult »ACUM si CONFECTII din FIER FORJAT »

www.ferometal.ro

Executam Porti si Garduri la preturi accesibile din FIER FORJAT. NU ai poarta ? Nici gard ? Noi il putem executa, dar aceasta depinde de tine. Contacteaza-ne si vom alege solutia cea mai buna.

PUTEM AUTOMATIZA ORICE FEL DE POARTA »

www.ferometal.ro

Avantajul se afla chiar in mana dvs.: deschideti poarta de la intrare sau usa garajului din masina dumneavoastra puteti ramane in masina chiar daca este intuneric, ploua, este frig sau ninge.